Caesar, Lilla  og Mamsen

Caesar, Lilla og Mamsen

Caesar,Lilla og mamsen sin blog

Små og store gleder i vår hverdag


Kjæresten min

Minne om Jan ErikOpprettet av trollhula.net sø., mai 07, 2017 11:27
Nettopp skrevet at året 2017 så ut til å bli ett godt og fint år, hvor feil kan en ta...

Hvil i fred kjæresten min, glad i deg.
Din Bjørg
Imorgen er det 4 måneder siden du forlot meg kjæresten min smiley
Savnet er ikke noe mindre og spørsmøælet er der fortsatt... HVA SKJEDDE.. enda har jeg ikke fått vite noe om svaret fra obduksjonen....smiley

Imorgen blir en vanskelig dag, da skal vi ta farvel for siste gang, da skal du på din hvileplass som blir Østenstad kirkegård Vettre i Asker kl.13.30

Var ikke der du skulle være min kjære, men lite jeg kunne gjøre for å få deg til Høybråten kirkegård. Byråkratiet har sine regler og de fire ikke på de. Jeg lover å komme å snakke med deg og passe på deg, dette er så vondt og jeg trodde ikke jeg hadde flere tårer igjen, men de renner ustanselig idag...og har gjort det hele tiden...siden du gikk bort.
Caesar savner deg og, han reagerer hver gang jeg sier navnet ditt...

GLAD I DEG KJÆRESTEN MIN

Året var godt frem til 7. april, da kom sjokket, fortvilelsen, sinne, smertene og sorgen over kjæresten min som forlot meg så brått, som ikke hadde noen mening.

Jeg vil kopiere noe av det jeg har lagt ut tidligere på FB for å nå flest mulig skulle få vite hva som hadde skjedd med Jan Erik smiley
Mine tanker i disse dagene...

Jan Erik Birkeland Født 10. september 1967, Kristiansund
Død 7. april 2017, Asker

.Kjæreste min livet blir ikke det samme uten deg ved min side Akkurat nå er det kaos og tårene vil ingen ende ta, men det er greit, bare du hadde vært her tenner lys for deg hver dag og i hjertet mitt vil du alltid forbli.Du skal vite at Caesar lå ved din side å passet på deg. Du og han har hatt ett helt spesielt forhold . Han kommer til å savne deg like mye som jeg.Mye har vi opplevd sammen, flott innholdsrike ferie, familiesammenkomster,vennesammenkomster og mye annet.
Minne har jeg om deg og meg.
Hvil i fred kjæresten min vi møtes igjen. Glad i deg

Kjæreste Jan Erik Nå nærmer vi oss dagen vi må ta farvel for alltid Dette er så vondt at jeg ikke vet hvordan jeg skal komme meg igjennom dette, men jeg skal klare det for din skyld . Minnene om deg og meg vil bli for evig tid . Vi skal prøve å gjøre alt i din ånd og slik du ville at vi skulle gjøre det, selv om vi aldri har snakket om hvordan du eller jeg ville ha det til slutt.

BISETTELSEN FINNER STED TORSDAG 20 APRIL KL.13.00 I FURUSET KIRKE


Har du fyr - Ola Bremnes er en nydelig sang som passer så inderlig godt til min kjæreste Jan Erik.
Storbandet han spilte i Hurum og Røyken Storband med vokalist Siri McAlpine skal fremføre denne i kirken.Vil dele ett siste minne med dere om Kjæresten min Jan Erik
Denne sangen ble innspilt for 20 år siden med venne gjengen i Kristiansund.
Kjetil Høyvik har utgi denne på Spotify som ett minne om Jan Erik. ❤
Sangen heter ❤ Stadig på reise

Kjetil skriver: Dette er en nyinnspilling med bandprosjektet Røst, Fattig Trøst. Som også slapp et helt album denne helga. Men denne låta ble utgitt av undertegnende i stedet for å være med på dette albumet. I stedet fikk jeg da anledning til å hedre Jan Erik med å gi ut denne låta for seg selv 😊 Men ja det finnes en versjon som Jan Erik og jeg spilte inn for over 20 år siden, og Jan Erik ga meg klarsignal til å gi den ut på nytt for et par år siden
Vil dele minneordene fra Jølstad sin minneside:Kjæreste kjæresten min Jan Erik. Det er så ufattelig at du ikke er ved min side lenger , men i mitt hjerte vil du for alltid være.
Mange gode minner har jeg om oss to, som jeg vil bli godt å ta med seg videre i mitt liv.
Gjennom 16 år som vi fikk være sammen i godt og vondt, og nå er du ikke lenger her. Det gjør forferdelig vondt å ha mistet deg, ditt gode smil, din lune humor, din omtanke for meg og for din familie, venner og bekjente. Alle samtalene vi har hatt, musikken som var en stor del av ditt liv. Mange fine ferie turer til hytta på Kvalvåg, sommerhuset Thalasa i Danmark på Marielyst. Alle sammenkomstene i din familie, med venner.
I 2009 kom Caesar inn i vårt liv og du og han fikk ett spesielt forhold fra første dag, var og han som lå ved din side og passet på deg da døden inntraff. Han vek ikke fra din side før jeg kom og han hørte min stemme. Han sturer og savner sin eiegode matfar .
Sov søtt kjæresten min, veldig glad i deg og du vil bli husket i kjærlighet

Kjære Jan Erik.

Takk for alt du har betydd for meg og familien, takk for at du var en en fin kollega å jobbe sammen med. Takk for all datahjelp opp gjennom årene. Takk for at vi fikk være i sosiale settinger sammen med deg og Bjørg. Du etterlater mange fine minner hos oss.

Beste hilsener
Unni, Johannes, Ruben og Julian.

12-04-2017Takk, Jan Erik, for at jeg fikk være din venn, klassekamerat & medmusikant i over 35 år. Du var og vil fortsette å være en berikelse i livet mitt

Paul Vibe Branem

12-04-2017Kjære gode snille onkel Jan Erik! Tanken på at du no er borte er ganske så ubegripelig og vanskelig å forstå. Takk for alle gode minner fra hytta, fra alle bilturer, fra Oslo besøk, fra Florø besøk og mange fleire. Du og eg hadde ein ganske spesiell humor og ikke minst interesse, som kanskje veldig få forsto seg på! Takk for at du var den du va! Savnet er stort og du vil alltid forbli i mine tankar & hjerte, og minnes i kjærlighet
Hvil i fred Onkel

Katrine Birkeland

12-04-2017

Kjære Onkel ❤
I dag har det gått ei uke siden du brått gikk bort ifra oss❤ Mye tanker og minner som dukker opp. Mangen god minner som får meg til og smile og le ❤ men tårene kommer når eg innser at eg ikkje får lage flere minner med deg og eg ikkje får møte deg igjen ❤ men skal ta vare på alle gode minner har om deg Onkel❤❤
Og du vil alltid være den morsomme gode onkelen sjølv om du ikkje e her med oss lengre ❤.
Savnet av deg er stort med du vil alltid være her i våres hjerter og minner. Og kommer aldri til og glemme deg Onkel Jan Erik
❤❤ Hvil i fred kjære Onkel Jan Erik ❤❤

Liv Beate Birkeland

15-04-2017

Kjære Kjære Jan Erik❤❤

Så var det påske igjen og vi var kommet fram til Kristiansund alt var bare bra slik som det skulle være.
Vi gledde oss til ha noen fine og gode dager der oppe.
Men slik ble det desverre ikke .

Brått kom en telefon Lørdags kvelden den 7 april om at du hadde forlatt oss brått og uventet.
Noe som e så ufattelig vondt og vanskelig å forstå.


Vanskelig å godta at det skulle ende slik så alt for tidlig.
Vi skulle jo ha så mange flere fine dager sammen i Oslo .... i Florø..på hytta på Kvalvåg i Kristiansund.
Men slik ble det ikke...noe ville det annerledes.
Takk for alt og alle de finne stunder vi har hatt sammen med deg ...takk for at du var den Gode snille...morsom og omsorgsfulle Onkelen du var for Liv Beate, Robert og Katrine.
Takk for den Gode svogeren du var for meg for at du alltid var hjelpsom og snill og alltid med ett smil på lur,selv om ikke alle dager var like lette.

Takk for den Gode storebroren du var for min kjære mann Ove...de minnene dere lagde sammen i barn og ungdomstiden...ja alle stunder vi har hatt sammen med deg vil bli gjemt i våres hjerter og ditt Gode smil vil være med hvor vi enn ferdes.
Takk for alt❤❤
Hvil i fred kjære storebror og svoger.
Ove og Jorunn BirkelandMinnetale
Er dette virkelig, spurte Ida på 7 år noen få timer etter at vi hadde fått den tunge beskjeden. Det er et klokt spørsmål for det er vanskelig for både store og små å forstå at Jan Erik er borte. Men selv om vi ikke får møte Jan Erik igjen, er ikke minnene om han borte. Jan Erik viste stor omsorg for andre, både for de som sto han nær, familie og venner, men også dyr. Omsorg for andre viste også Jan Erik rett før han døde. Han hadde nettopp meldt seg inn i Røde Kors og blitt godkjent som besøksvenn.

Det som jeg ønsker å fremheve og som var noe særegent med Jan Erik er at selv om livet til tider gikk han imot klarte han å glede seg på mine og andres vegne, enten det var små eller store gleder. Og det var en egenskap jeg prissatte veldig hos han. Jan Erik var på mange måter en livsnyter, han satte pris på de små gleder som å ta en kopp kaffe, møte en rådyrkalv i hagen utenfor huset sitt, men også de store gleder som blant annet å bli onkel til fem. En oppgave han mestret med glans.

Som presten nevnte var han glad i å lese, og spekteret var stort. Blant annet var han glad i å lese Ole Brumm og vennene hans, og et sitat som jeg vil trekke frem og som jeg forbinder med Jan Erik er: Ja, takk begge deler. God mat og drikke var noe han koste seg med, og jeg kan ikke huske å ha opplevd at han noensinne har takket nei til dessert.

Hans store lidenskap var musikk og jeg tror ikke jeg tar feil når jeg sier at han var i sitt ess når han fikk jobbe med musikk sammen med venner, drikke kaffe og at dette vedvarte utover nattestimene, gjerne til neste morgen. Hvis han i tillegg hadde en katt på fanget, manglet han ikke noe.

Selv om Jan Erik ikke var den som pratet mest og høyest var det han sa klokt. Og han hadde stort sett en vittighet å komme med, for humor hadde han. Og selv i vanskelig situasjoner kunne han komme med en vittighet som løste opp stemningen. Ida og Julie minnes også onkelen sin med humor. Noe av det første de tenkte om onkel var «Han som fikk meg til å le fordi han kilte meg på magen. Vår morsomme onkel»

Jeg minnes også blant annet en episode på midten av 80-tallet da hele familien var samlet rundt tv`en og hans navnebror Jan Erik Vold fremførte diktet kulturuke. Jan Erik lo så han ramlet av stolen. Jeg skal ikke lese dette diktet, men jeg ønsker å lese et annet dikt av Jan Erik Vold som er mer passende i dag.

Fugl hvit – fugl våt
Er gleden en hvit fugl i lyset, så stor at den dekker himmelen?
Kunsten å se himmelen som en gledens fugl også de dager regnet faller gjennom fuglen.

Avslutningsvis vil jeg igjen sitere Idas kloke ord «Han har det bra der han er nå, selv om»

Hvil i fred kjære storebror
Kari.


Fra Hurum og Røyken Storband:

Med stor sorg har vi i dag mottatt det triste budskapet om at Jan Erik Birkeland har gått bort. I en årrekke har han vært vår faste bassist i Hurum og Røyken storband. En oppgave han har mestret med glans. En periode var han også administrativ leder av bandet. Til tross for flere helsemessige utfordringer var Jan Erik blant dem som alltid stilte opp på øvelser og spillejobber. Våre tanker går i dag til de etterlatte og vi lyser fred over Jan Eriks minne.
Hurum og Røyken Storband v/ Terje Andresen


Fra Paul:

Somewhere in the 90's I was so fortunate to play the guitar in a band called Mess Of Blues. I have many good memories from that time, and today I pay a special tribute to my dear friend Jan Erik Birkeland The attached audio truly shows what a steady bass player he was

The Mess Of Blues Reunion Concert was recorded at Cabaretloftet in Kristiansund, Norway in 199? whatever. I also wish to thank the following wonderful people:

Grethe Bøe • Lead Vocals
Eirik Hunnes • Keyboards / Background Vocals
Kjetil Høyvik • Drums / Background Vocals

Enjoy! And if you get bored, please listen to "Guitar Man Blues" and the following presentation part at the end. Quite jazzy, even though none of us were educated in that direction. Natural chemistry, I guess ;)
Jan Erik a true music lover

Jan Erik under blander skrivebord og Holmes brødre bak deres mikrofoner, i Frog studio, Kristiansund, Norge i 2000. han aldri skrøt av det. Jeg er usikker på om han noensinne fortalt noen. Talentfull & beskjeden han var <3Fra Jorunn:

Så vanskelig å fatte..så vanskelig å forstå så vanskelig å godta at du e Borte Jan Erik Birkeland ❤❤
Vil alle savne deg Kjære Jan Erik du vil alltid være i våre hjerter .❤❤❤❤
Takk for den du var for oss Kjære Bror❤ svoger ❤og Onkel❤❤❤❤


Gitarer var som smykker for Jan Erik smiley
Denne lånte han av sin gode venn Terje Devold.Jeg vil slutte av denne siden med ett stort takk til alle dere som har stilt opp, tatt hånd om meg, ringt meg, stikket innom, sendt blomster. Det så ut som en blomsterbutikk her til tider, men det varmet og jeg er dere evig glad for at dere er til.

Dagene går i bølger, opp og ned... jobber meg gjennom ting og tang, men må ærlig innrømme at ordet HVORFOR stadig dukker opp.
Glad jeg har mine Caeasr og Lilla å ta meg av og at valpene var her da alt ble snudd på hodet.
Dere lurer sikkert på hva som har skjedd den fredag 7 april. Kan dessverre ikke gi der noe svar på det, da vi ikke har fått noe svar på obduksjonen enda.
  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.